Panouri solare - panouri solare,boilere,sisteme supereficienta 5 ani garantie
Sunati-ne ACUM: 0754.915.193 / 0766242325

Colectori solari cu tuburi vidate, panouri solare cu tehnologie de ultima generatie, avand un randament cu 30% mai mare decat sistemele cu panouri solare plate clasice. Sistemele cu panouri solare si boiler incorporat pot fi pentru 9, 12 luni pe an si complexe care contribuie la incalzirea cladirii.

Panouri solare, colectori superperformanti cu heat pipe KEG58, apa calda plus aport caldura 12 luni pe an (Vile, pensiuni, piscine, blocuri, ateliere, birouri, scoli, etc.)
Panouri Solare pentru Piscine tip KEC

Colectori cu tuburi vidate supereficiente prin care circula apa filtrata din piscina actionata de o pompa si un controler cu 2 senzori.Variante cu tuburi diametrul 47 sau 58 mm ( 15 , 20 , 30 , 40 , 50 , 60 ).Pot incalzi piscine exterioare din martie pina in noiembrie.

Specificatii utile KEG
tabel
Necesarul de tuburi vidate / panouri solare

Sistemele cu panouri solare SOLARDUOBEST au in componenta un nr.de tuburi vidate respectiv panouri solare precalculate pentru a incalzi o anumita cantitate de apa menajera sau aport la incalzire.

In functie de numarul de persoane care consuma zilnic apa menajera sunt sisteme pentru 100,135,167,180,200,217,240,270,300 litri .Pentru cantitati mai mari aceste sisteme se pot inseria.

La sistemele cu aport la caldura sunt folosite boilere cu 1,2,3 serpentine cu capacitati de 150,200,250,300,400,500,750 litri.Pentru cantitati mai mari se pot face comenzi speciale de boilere de 1000,1500,2000 litri si se pot inseria.Panourile solare aferente sunt cu 15,20,22,24,25,30 tuburi.Aceste panouri sunt livrate la pachet cu boilerele de mai sus in numar calculat sau se pot suplimenta.

Daca aveti de gand sa legati panourile solare in retea, aveti oportunitatea de a va dezvolta sistemul pe masura ce va mai permiteti sa achizitionati noi panouri, fiind vorba de retea, oricand se mai poate adauga la capat inca unul. Daca aveti de gand sa va extindeti mai mult din start, atunci exista un numar de pasi pe care va trebui sa-i urmati pentru a afla cat de multe panouri solare veti avea nevoie pentru a compensa toata energia utilizata in casa dvs.

Panouri Solare pentru Pensiuni, Hoteluri sau Blocuri de locuinte
Avantajul sistemelor de panouri solare SolarDuoBest este ca pot fi dimensionate dupa nevoia de apa calda menajera, astfel putand fi asigurate capacitati foarte mari de apa calda instant.
In cazul Asociatiei de Proprietari sau locatari se pot dimensiona sisteme corespunzatoare numarului de persoane ce locuiesc in acel imobil (bloc sau casa cu mai multe apartamente).
Proiectarea se face pe calculator de personal specializat in proiectari termice si instalatii. Se poate estima statistic pentru fiecare luna din an ce cantitate de apa calda se poate obtine gratuit de la soare cu ajutorul panourilor solare.
Totodata, in cazul aportului la incalzire, se poate estima statistic, cati kw caldura poate produce sistemul dimensionat pentru fiecare beneficiar personalizat.
Pensiunile, cantinele, internatele, hotelurile, scolile, spitalele isi pot asigura necesarul de apa calda menajera in jurul a 80% de-a lungul intregului an facandu-se astfel economii consistente la gaz, curent, lemne, pacura sau orice alt combustibil conventional poluant.